OVER OPTISOLAR

optisolar-over-ons

Bij OptiSolar geloven we dat de zon schijnt voor iedereen. OptiSolar is een jong flexibel bedrijf met als doel duurzame energie beschikbaar maken voor iedereen.  Optimaal gebruik maken van de zon (en de lucht!). De lucht? Ja, met onze stille technologie halen we warmte uit de lucht, ook als de zon niet schijnt.

OptiSolar is in 2016 ontstaan nadat Bert Veenma op de nachtelijke tekentafel de eerste Thermodule had ontworpen. Een aluminium profiel bestaande uit vloeistofleidingen, luchtkanalen en vinnen haalt, door een natuurlijk luchtcirculatieproces, warmte uit de omgeving. Door de profielen in de zon te plaatsen en eventueel te voorzien van zonnepanelen………zo werd het 8.00 uur, tijd voor ontbijt.

Na het ontbijt met het idee de wereld in. Op zoek naar mensen die Berts passie voor duurzame technologie delen. En hij vond ze.

HET TEAM

Bert Veenma

Project design

Marc van Hulst

Operations

Oene Veenma

Installaties

Shaun Murdoch

Engineering

EEN GREEP UIT ONZE SAMENWERKINGEN:

Inmiddels zijn met het idee en het team vele projecten gerealiseerd en zijn samenwerkingen ontstaan met
overheden, installateurs, woningbouwcorporaties, stichtingen, groothandels maar ook met consumenten.Uiteraard blijven we op zoek naar enthousiaste partijen die projecten willen realiseren
of met ons willen samenwerken om de wereld van energieopwekking te verduurzamen.

Neem contact op

We zijn er nu niet. Maar u kunt ons een e-mail sturen en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.